Algemeen - vv Nieuw Lekkerland

Algemeen

Algemeen

Activiteitencommissie seizoen 2019/2020


De Activiteitencommissie van v.v. Nieuw-Lekkerland organiseert tijdens het seizoen 2019/2020 weer uiteenlopende activiteiten. Het is ons doel een gevarieerd aanbod aan activiteiten te bieden, die bijdragen aan de saamhorigheid binnen onze club en hiermee de sociale interactie te stimuleren. Van de mini’s tot de senioren.
Wij streven ernaar om de activiteitenagenda af te stemmen op specifieke behoeften van de verschillende leeftijdsgroepen binnen onze vereniging. Dus: voor ieder wat wils!

Ons doel is om een zo`n effectief mogelijk draaiende activiteitenkalender voor alle leden te realiseren.

De activiteiten, georganiseerd door o.a. de Vriendenclub en diverse commissies passen binnen dit concept. Activiteiten die breed maatschappelijk voor de Nieuw-Lekkerlandse gemeenschap worden georganiseerd zijn hier ook onderdeel van. Samenwerking met de Oranjevereniging, koningsdag met de aubade (met meer dan 1500 aanwezige kinderen en ouders), Molenwaard Actief met de Koningsspelen en het schoolvoetbaltoernooi voor de basisschool kinderen van Nieuw-Lekkerland.

Dankzij deze activiteiten, blijft vv Nieuw-lekkerland een mooie locatie waar samenkomen en activiteiten voor jong en oud centraal staan.

    

De activiteitencommissie heeft besloten zich dit jaar te richten tot één jeugdactie, de Grote Clubactie. Met koningsdag staat nog wel de drukbezochte obstacle run op het programma.

De financiële opbrengsten worden gebruikt om de evenementen voor onze jeugd te bekostigen.

Bijvoorbeeld discozwemmen, sinterklaasviering, jeugdkamp Someren, de paasviering, het tentenkamp en nog vele andere evenementen. “De jeugd heeft de toekomst”.

 

Tijdens de wereldhavendagen in Rotterdam zijn we voor de tweede keer met een partyschip het vuurwerk gaan bekijken bij de Erasmusbrug. Dit was een groot succes en een mooi begin van het seizoen. Terugkerende feesten zoals; Oktoberfest, het eindejaarsfeest, de Apres Ski party en het Oranjefeest staan weer op het programma. Dit jaar zal er voor het eerst een Back to the 80’s and 90’s feest georganiseerd worden. Verder is er dit jaar een paasbrunch voor de pupillen met ouders. Naast deze feesten zijn ook weer diverse bingo, spel en klaverjasavonden geprogrammeerd.

 

Zaterdagmiddag 11 januari 2020 staat het Plusmarkt FIFA toernooi op het programma. Een druk bezocht jaarlijks terugkerend evenement.

 

Al met al weer een seizoen vol met de meest uiteenlopende activiteiten.

 

De activiteitencommissie staat altijd open voor leuke, nieuwe en verfrissende ideeën. Heb je een leuke of interessante inbreng, of wil je jezelf beschikbaar stellen voor de commissie, dan kun je altijd contact opnemen met één van de commissieleden of een mail sturen via de website. Behalve deelname aan de commissie, is het altijd fijn als er mensen zijn die tijdens de evenementen hun handen uit de mouwen willen steken. Denk hierbij aan versieren, spullen klaarzetten, drinken verzorgen, bij de obstacle run een onderdeel begeleiden, opruimen e.d. Hiervoor kunt u zich opgeven bij iemand van de activiteitencommissie. Uw gegevens worden dan bewaard en er zal vrijblijvend contact met u opgenomen worden per activiteit met de vraag of u beschikbaar bent om te helpen.

Voor het programma kun je terecht op de website.

Activiteitencommissie vv Nieuw-Lekkerland

 

 

Activiteitencommissie bestaat uit:

Coördinator:

Jerry Hoogeveen

Leden:

Jeroen v/d Oever
Thea Eikelboom
Marloes van Es
Marijke Klomp
Jesse den Ouden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!