Rabobank nieuwe sponsor VV Nieuw-Lekkerland

Rabobank nieuwe sponsor VV Nieuw-Lekkerland

17 januari 2016 12:00


Zaterdag 16 januari tekenden Wim den Ouden namens VV Nieuw-Lekkerland en Carin van Huët namens Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden een driejarig sponsorcontract. Met de sponsorbijdrage van de Rabobank gaat de vereniging verder investeren in duurzaamheid en milieu. Eerder plaatste de vereniging al zonnepanelen achter het verenigingsgebouw.

Wim den Ouden, voorzitter van VV Nieuw-Lekkerland, en Edwin Marcus, voorzitter sponsorcommissie en bestuurslid, zijn bijzonder trots op dit unieke sponsorcontract.  Den Ouden: ‘Met de sponsorbijdrage van de Rabobank kunnen wij sportiviteit en duurzaamheid combineren bij VV Nieuw-Lekkerland.  We gaan samen met onze Stichting Groener Wit aan de slag met nieuwe duurzame projecten.’ De vereniging is erg blij met de ‘voorzet’ van Ria Hut, zij heeft alles in gang gezet.

Na de winterstop prijkt het logo van de Rabobank op het wedstrijdtenue van zowel het eerste elftal, dat speelt in de eerste klasse, als het ‘onder de 23’ elftal, dat deelneemt aan regionale wedstrijden.

André de Groot, Financieel Adviseur Particulieren bij de Rabobank en zelf voetballiefhebber: ‘De Rabobank is van oudsher sterk lokaal vertegenwoordigd. We vinden het belangrijk om het verenigingsleven te ondersteunen. Dat we dit nu kunnen combineren met duurzaamheid en milieu vind ik heel bijzonder en het past heel goed bij onze bank.’

Prachtlint presentje

Om de sponsorbijdrage te markeren ontvingen de bezoekers van de wedstrijd tussen Nieuw-Lekkerland en Papendrecht een Prachtlint presentje van Stichting Blauwzaam. Zowel de voetbalvereniging als de Rabobank zijn aangesloten bij dit initiatief voor een mooie en kleurrijke streek. Gerard de Winter van Blauwzaam: ‘Dit is precies wat wij voor ogen hadden bij de start van het Prachtlint: bedrijven, verenigingen en maatschappelijke organisatie die zich samen inzetten voor voor het behoud van de biodiversiteit van de Alblasserwaardse en Vijfheerenlandse polders.’Vlnr:  André de Groot, Financieel Adviseur Particulieren Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, Wim den Ouden, voorzitter VV Nieuw-Lekkerland, Carin van Huët, directievoorzitter en Edwin Marcus, voorzitter sponsorcommissie en bestuurslid.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!